A3

1. Analitza el vídeo Information/R/Evolution.

http://www.youtube.com/watch?v=-4CV05HyAbM

– Posa un titular a aquest vídeo

 L’evolució de la Tecnologia

 – Identifica tots els serveis i productes que puguis i fes una descripció bàsica de cadascú. Exemple: Wikipedia és …

 –Youtube. Web en la que els usuaris poden pujar i compartir vídeos.

 -Google. Es un buscador d’Internet, possiblement el mes utilitzat.

-Wikipedia. Web informativa .

-Twiter. Xarxa social en la que els usuaris escriuen sobre els temes d’actualitat i comparteixen les seves opinions amb la resta d’usuaris.

-Facebook. Xarxa social en la que els usuaris es poden comunicar entre ells. Igual que amb Twiter es poden compartir opinions sobre qualsevol tema i compartir-los amb la resta d’usuaris.

– Fes un comentari o valoració personal

Es un vídeo que ens mostra l’avenç de la tecnologia amb el pas del tems i el que suposa aquest fet. Es qüestió de temps que l’Internet passi a ser el mitja de comunicació de masses. Cada vegada mes s’utilitza la web amb mes freqüència. Es observable aquest fet en relació a que cada vegada mes gent deixa de comprar el diari i prefereix informar-se sobre l’actualitat a través d’Internet.

 2. A partir de l’Informe: “Sociedad de la Información España 2011” (Telefónica)

http://e-libros.fundacion.telefonica.com/sie11/aplicacion_sie.html:

 – Tria un apartat de l’informe i el comentes, donant la teva opinió.

 

Exemples d’apartats: Empieza la era post-PC; De la posesión al acceso: las redes habilitan nuevas formas de uso de Internet; Internet en España: a la cabeza del uso de Internet móvil en Europa; Las redes sociales se convierten en la herramienta central de comunicación de los jóvenes;…

 Empieza la era post-PC

Aquest apartat ens parla sobre els nous productes electrònics que podem trobar actualment al mercat i que han fet que altres aparells, que van ser revolucionaris temps enrere com el cas del ordinador, han anat perden importància. Es totalment normal, jo penso, ja que actualment l’avenç de la tecnologia ens ha fet la vida mes comoda, per dir-lo d’alguna manera. Ara els aparells electrònics son mes còmodes de portar, mes ràpids, amb moltes aplicacions… I per això penso que es totalment normal que els aparells com els ordinadors ja no es comprin o no s’utilitzin amb la mateixa freqüència que temps enrere.

 

Laia Ribera Lobera

Deja un comentario